Wie is Leeser?

Leeser Studio is door de heer en mevrouw Leeser opgericht in 1946. In 2006 heeft Theo van der Wal het bedrijf overgenomen. De filosofie en gedachtengoed van de heer en mevrouw Leeser is een rode draad tijdens de inkoopreizen voor het samenstellen van de collectie.
De werknemers van Leeser Studio zijn bekende gezichten. Merendeel werkt al meer dan 20 jaar bij Leeser Studio. Hierdoor hebben zij een enorme ervaring en kunnen zij op een professionele manier klanten adviseren. Tevens hebben de werknemers ook meerdere vakgebieden zoals het vermaken van kleding en het stylen van de zaak. Door deze ervaringen kunnen zij de klanten nog beter adviseren.

De collectie van Leeser Studio is sportief chique voor elke gelegenheid en voor elke vrouw. In een ontspannen sfeer kunt u bij ons terecht voor een sportieve, elegante, moderne en vrouwelijke look in de maat 36 t/m 46. Naast bekende gerenommeerde merken, zoals Armani, Diana von Furstenberg, Etro, Missoni en Tod’s worden er ook regelmatig nieuwe opkomende merken toegevoegd aan de uitgebreide collectie. Een van de belangrijkste artikelgroepen waar Leeser Studio bekend om staat, is ‘knitwear’ met vooraanstaande merken als Iris von Arnim en Allude maar ook ons eigen merk, Leeser Studio.
Opgeslagen Ingeschreven